허드슨매장

페이지 정보

profile_image
작성자제라드 조회 0회 작성일 2022-08-05 21:47:43 댓글 0

본문

뉴욕 브이로그 | 까르띠에 매장 가기 맨해튼 숨겨진 집구경 허드슨야드몰 Cartier ENG sub

안녕하세요오늘도 제 브이로그 봐주셔서 정말 감사합니다좋은 하루 되세요!

Thanks for watching my vlog!

#뉴욕브이로그
#뉴욕일상
#일상브이로그

Instagram: Oliviaviewyork

Graphic illustration hand drawn by Olivia Viewyork (c) Copyright 2019
한젤리 : 비요뜨 초코링은 진짜 사랑이쥬 뉴욕에서도 비요뜰 먹을 수 있군요〰️ 블루보틀 아직 한국에서 못가봤는데 뉴욕에서는 역시 줄 안서도 되군요〰️
례아RyeA : 스누피 빈티지 쿠키커터 정말 귀여워요 ㅜㅜ 1970년대 생산이라니 우와ㅜㅜ
뉴욕 vessel 건물 볼때마다 너무 멋진거같아요 ㅜㅜ 부숑베이커리는 쿠키맛집으로 알았는데 바게트랑 프레즐도 맛이 좋군요!
가족분 떠나고 정말 허전할거같아요 ㅜㅜ 까르띠에 언박싱 기대할께요!
뉴욕에 가보진않았지만 올리비아님 덕분에 구경잘하고 있어요! 항상 영상 잘보고 있어요~ 다음 영상도 기대할께요!
느리게걷기USLOG : 오늘도 구석구석 알찬 뉴욕 영상 너무 좋아요. 까르띠에에서 뭘 사셨을까 궁금해요~~~
기다려야겠네요 :) 집 보시는거 보니 역시 도시의 집들이라서 그런지 분위기 있고 멋져요.
다음 영상 기대할게요 ;)
J J : 우와앙 까르띠에 기다릴께용 헤헹 언제나 뉴욕영상 재미있게 보고 잇어용
Sunday in the City : 저희 동네도 맛있는 빵집좀 있었으면 싶네요 모모푸쿠 치킨집 갈때마다 사람이 많더라고요 궁금했는데요... 이사하신다니 피곤하셔도 또 새로운 설렘이 있으시겠죠? 까르띠에 하울도 보여주세용

Hudson Yards' 'The Vessel' Set To Become NYC's Newest Landmark

Developers hope it'll be the "it" destination for New York and tourists alike. CBS2's Kristine Johnson reports.
Max Riggah : "Theres nothing like it"

Wasp building a nest: am i a joke to you???
voicetube : Eden could be great if you're from out of town and maybe just staying over one night on a quick trip and need a place to catch maybe two 3 or 4-hour naps while you're in NYC. You could get by without getting a hotel room for 100 bucks.

I'm not saying you would stay there overnight and have a place to leave luggage etc., However, if you just bring an overnight bag and wear only one or two changes of light clothes, I think it could be a workable solution (as long as you catch or naps during their working hours :-) You may have to spend the middle of the night out at late-night pubs, etc. :-) Eden would not be a hotel replacement for everyone by any stretch of the imagination, but for certain folks with flexibility, I think it might work!
Fulvio Prodan : It looks like the representation of our society: A lot of stairs that rise upwards ... that don't lead anywhere!
Lari Kipe : I would like a personal tour of Ben.
Malmo Sweden : This reminds me of the richstag in Germany which have a ramps instead of stairs

솔라나 코인 미국 뉴욕 허드슨 야드 오프라인 매장 오픈 휴대폰 출시 대비 로드샵 운영!

#솔라나 #솔라나전망 #솔라나호재 #솔라나이슈 #솔라나코인 #사가 #오프라인매장
코인활력소 : 소통방 입장링크 : https://open.kakao.com/o/spZdavfe
코인활력소! 소통방 입장은 위 링크로 문의주세요

✔지금같이 불안한 시장에서 나홀로 투자 하지마세요!
카카오 오픈톡에서 보다 많은 투자자와 교류하고
당신이 놓친 코인정보, 코인시황, 뉴스를 보다 많은 사람들과 나누며 공유해보세요.

코인활력소는 일체 유료정보료
ss ee : 바이비트 이용 중이였는데, 한국어 철수하고 거래에 불편한 점이 많았는데, 그러다가 주멕스라는 거래소를 알게 됐는데 한국어 지원도 하고, 고객센터도 한국어 지원이 되더라구요. 고객센터 직원 친절함에 또 한번 반함

... 

#허드슨매장

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 8,779건 48 페이지
게시물 검색